Solskenspromenad

Vilken fin morgon jag och lilla S haft. Solen har skinit, det har varit vindstilla och vi tog en underbar promenad ner till Vänern. Lilla S fick sitta i selen för det är då det är som allra mysigast att vara ute och gå. Det märks så väl att hon tycker om att sitta där också. Hon babblade och skrattade och busade bak på min rygg men efter en stund hörde jag att hon började bli trött och då fick hon komma fram och sitta mot mitt bröst istället. Jag vill gärna passa på att få det myset när hon sover innan hon blir för stor.

Vi gick längs med skogen och sjöängarna ner till Vänern och lilla somnade. Jag gick där och njöt av solen, av hennes varma lilla huvud mot min haka och kände att energin bara strömmade in i kroppen. Nu är äntligen min man ledig, om några timmar i alla fall. Det ska bli härligt med familjetid och skönt att inte vara ensam med barnen på nätterna.

Ute på Göteborgsudden hoppade jag runt bland klipporna lite innan jag väckte lillan och hon fick krypa runt en stund innan vi gick hem igen. Overallen hon har är verkligen toppen att ha i selen, kanske inte lika bra att krypa runt med på fuktig mark, tur att vi har tvättmaskin.

På vägen hem kom en man ikapp oss och gick bredvid oss en lång bit. Lillan charmade honom totalt och satt i selen och skrattade, pekade och sa titta till alla spännande saker. Hon är så härlig och social vår lilla tjej. Jag är glad att hon gillar att hänga med mig i selen lika mycket som jag gillar att bära henne. Jag är verkligen nöjd med vår Ergobaby original.

Maria Trangärd

Maria Trangärd är föräldraledig bloggare som tycker om ta bilder som förmedlar känslor och som har en förmåga att uttrycka sig i skrift. Bor i Karlstad med sin familj, man och två barn. Föredrar att spendera dagarna utomhus och kvällarna i köket.

RELATED POSTS

css.php