Kakor används - Ergobaby använder kakor för att garantera att du får den bästa möjliga upplevelsen av vår webbsida. Om du fortsätter förutsätter vi att du samtycker till att ta emot alla kakor på alla Ergobabys webbsidor. - Mer information - OK

Ergobaby ”On the Move”-sovpåsen: Limited Edition - Flores - Storlek L

399,00 kr

Ergobaby ”On the Move”-sovpåsen
Limited Edition - Flores - Storlek L

399,00 kr

Storlek L: 18 - 36 månader / 83.5 - 96.5 cm

Få en sömlös övergång från sömn till lek med sovpåsen ”On the Move”. Stoppa in fötterna i påsen när det är sovdags och byt till påsens gångfunktion när barnet vill leka eller tulta omkring.

 • Stängningsbara hål för fötterna för att gå från sömn till lek (och tillbaka igen!)
 • Enkelt dubbelriktat blixtlås för snabbt och lätt blöjbyte
 • Justerbar längd förhindrar fall och gör att påsen växer med ditt barn
 • Resvänlig slits för säkerhetsbälte för sittvagnar och bilstolar
 • TOG 0,5
 • Mjukt material i 100 % bomull som andas
clock icon Tål maskintvätt vid 40° C

Från lek till sömn på ett kick

easy
Lättanvänd
swaddle diaper
Enkelt blöjbyte
cotton swaddler
Luftig bomull
100% cotton
100 % bomull

Recensioner

Skriv din egen recension
You're reviewing:Ergobaby ”On the Move”-sovpåsen: Limited Edition - Flores - Storlek L
Din bedömning

instruktioner

Sleep Mode
Walk Mode
Harness Use

Vanliga frågor

 1. Hur länge kan jag använda sovpåsen i kvalitetsbomull?
  Sovpåsen ”On The Move” finns i två storlekar – medium och large. Sovpåsen i mediumstorlek är avsedd från 6 till 18 månader (upp till 72 cm) medan storleken large är optimal för barn från 18 till 36 månader (upp till 83,5 cm). Sovpåsen kan justeras både vid axlarna och benen så att du får rätt passform i takt med att barnet växer.
 2. Går Ergobabys sovpåse ”On The Move” att tvätta i maskin?
  Ja, alla våra sovprodukter är maskintvättbara. Vi rekommenderar att påsen tvättas i varmt vatten (40 °C) med ett skonprogram. Torktumla på låg temperatur.
 3. Är tyget tungt?
  Vår ”On The Move”-sovpåse är tillverkad av mjuk 100 % stickad bomull som andas. Detta material är jättemysigt för barnet och töjer sig efter rörelserna för extra komfort. Tänk på att alla barn är olika och att du kan behöva justera mängden kläder som barnet har under sovpåsen och/eller rumstemperaturen efter vad som passar just ditt barn.
 4. Vilka material är ”On The Move”-sovpåsarna tillverkade av?
  Ergobabys sovpåsar är tillverkade av mjuk 100 % bomull av högsta kvalitet.
 5. Ergobabys sovpåsar är tillverkade av mjuk 100 % bomull av högsta kvalitet.
  TOG-värdet är 0,5, vilket är perfekt för varmare rum eller sommartemperaturer. Observera att barnet ska ha pyjamas e.d. under sovpåsen. För att barnet ska sova bra rekommenderar vi också att sovrummet är svalt (omkring 18 °C).
 6. Hur vet jag när jag ska använda ”gångfunktionen” hos ”On The Move”-sovpåsen?
  Storlekarna på ”On The Move”-sovpåsen börjar vid 6 månader, och när ditt barn börjar ställa sig upp, krypa eller ta sina första steg är det precis lagom att börja använda sovpåsens gångfunktion. Du kan välja att använda gånginställningen för sömn, vakentid, eller bådadera!
 7. Vilken är fördelen med 2-i-1-gångfunktionen?
  När barnet lär sig stå och gå är det viktigt att de får frihet att göra det. Fotöppningarna ger större rörlighet så att barnet kan ställa sig upp, krypa eller gå omkring samtidigt som de har sin mysiga sovpåse på sig.
 8. Hur anpassar jag påsens längd efter mitt växande barn?
  ”On The Move”-sovpåsen kan växa med barnet på två sätt: vid axlarna, och i benen för gångläget. Justera axelremmarna för att förlänga påsen i takt med att barnet växer. I gångläget har påsen enkla inre och yttre flikar för benjustering som du enkelt kan snäppa på plats. Med den inre fliken kan du dra upp sovpåsens gren så att det passar barnets längd. Du kan sedan finjustera passformen med de yttre benflikarna efter behov för att säkerställa att barnet har full rörelsefrihet när han eller hon kryper eller går. Besök gärna Ergobabys webbplats och se våra detaljerade instruktionsfilmer.
 9. Vad är det för skillnad mellan sovpåsarna ”Classic” och ”On The Move”?
  Båda modellerna är tillverkade av samma mjuka 100 % bomullsstickning och har samma TOG-värde (0,5). Dessutom har BÅDA reglerbara axelremmar, dubbel dragkedja och slits för säkerhetsbälte. Classic-påsen är dock avsedd för spädbarn 0–6 månader. Den har INTE 2-i-1-gångfunktionen. ”On The Move”-sovpåsen finns i storlekarna medium (6–18 månader) och large (18–36 månader) och är utformade för äldre barn som behöver den extra rörligheten när de börjar gå.
 10. Vad ska mitt barn ha på sig under ”On The Move”-sovpåsen?
  Barnet ska alltid ha lämpliga sovplagg under en sovpåse. Vi rekommenderar att ditt barn har plagg av tyger som andas, t.ex. en pyjamas eller sparkdräkt i 100 % bomull. I vår klädguide som finns i bruksanvisningen och på förpackningen finns specifika rekommendationer baserade på rumstemperatur.
 11. Finns Classic- eller ”On The Move”-sovpåsen med andra TOG-värden eller med annan tygvikt?
  Vårt sortiment med sovpåsar finns för närvarande i lätta tyger med TOG-värde 0,5. Håll utkik efter andra TOG-värden eftersom vi fortsätter att utöka vårt sortiment. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få veta om nya TOG-värden och söta tryck när de blir tillgängliga!