Ergobaby Aura bärsjal

599,00 kr
Färg Blush Pink

Att få vara nära mammas hjärtslag lugnar ett barn som inget annat. Vår bärsjal är enkel att använda och perfekt för nybörjare. Sjala vidare!

 • Lätt att knyta med kantstyrning
 • Lätt och luftig
 • Ger stöd åt ditt barn
 • En storlek passar de flesta, från petite till plusstorlekar
 • Dimensioner: 490x53,4 cm
 • 100% viskos från eucalyptus & acacia
 • ErgoPromise Lifetime Garantin
3,6–13,6 kg 3,6–11,3kg
Tål maskintvätt 30 °C Tål maskintvätt 30 °C
Integrerad påse Integrerad påse

Bär din lilla tryggt och säkert med ErgoPromise. Vi tar ansvar och står bakom våra produkter hela vägen, från materialval till tillverkning. Om du upptäcker en defekt, antingen från tillverkningen eller i materialet, byter vi kostnadsfritt ut den trasiga delen eller hela bärselen. Det är "ErgoPromise"-garantin.

Lätt, enkel, luftig

Lätt att knyta
Luftig
Mjuk mot barnets hud
Ger stöd åt ditt barn
Integrerad förvaringspåse

Vanliga frågor

 1. Vad gör Ergobaby Aura bärsjal så speciell?
  Lättvikt och genomtänkt design för nybörjare med sjal, Ergobaby Aura sjal är idealisk för nya föräldrar och nyfödda babys. Den är tillverkad av ultramjukt tyg som andas och har en integrerad ficka för bekväm förvaring. Dessutom är våra sjalar superenkla att använda för nybörjare, med kontraststickning på spåren som vägledning för svepningsprocessen.
 2. Vad är Aura bärsjalen tillverkad av?
  Aura bärsjal är tillverkad av 100 % viskos från eukalyptus och akacia. Detta lyxigt mjuka tyg som andas håller dig och ditt barn svalt, ändå är det stadigt och hållbart för att bekvämt kunna bära din baby hopkurat utan att hänga.
 3. Kan Aura bärsjal användas för prematurbabyn?
  Vi föreslår att rådfråga en doktor för att få mer information om de olika bäralternativen för prematurbabyn.
 4. Vilka bärpositioner kan användas med Ergobaby Aura bärsjal?
  Ergobaby Aura bärsjal är speciellt designad för en enkel knytlösning för det klassiska bärsättet inåtriktad.
 5. Kan jag bära mitt barn framåtriktad på ryggen?
  Vi avråder från användning av Aura bärsjal i framåtriktad position då det blir alltför mycket tryck på babyns ryggrad/leder och på bärarens rygg rekommenderar vi att, när babyn är redo att möta världen, vanligtvis runt 5 månaders ålder, använda en bärsele som designats för att bära babyn ergonomiskt och komfortabelt i framåtriktad position såsom med Ergobaby 360 eller Omni 360. Bärpositionen på ryggen utgör en större risk för oavsiktliga skador på babyn på grund av den komplexiteten i bärpositionen med användning av en ”töjbar” svepning.
 6. Kan jag amma i Aura bärsjalen?
  Ja du kan amma i sjalen. Vi rekommenderar att svepa babyn upprätt i en mage till mage position men bara något lägre och fortfarande ombonat så att du kan föra bröstet upp till babyn. Var alltid vaksam när babyn ammas. Se till att föra tillbaka babyn i korrekt position omedelbart efter amningen och se till att sjalen inte dras åt för hårt.
 7. Kommer min baby att bli alltför varm i Ergobaby sjalen?
  Temperaturen är alltid något att vara försiktig med närhelst du bär din baby, men Ergobaby sjalen är tillverkad av tunnare material som andas och som håller dig och din baby sval under hela dagen.
 8. Vad medan med ”en storlek som passar alla”?
  Ergobaby Aura bärsjal är tillräckligt lång för en komfortabel passform som passar nästan alla bärare och passar alla från små och nätta till plusstorlekar. Din storlek avgörs endast av hur många gånger du lindar sjalen runt dina höfter.
 9. Hur sköter jag om min Aura bärsjal? Tål den maskintvätt?
  Jag, Ergobaby bärsjal är maskintvättbar vilket gör den lätt att göra ren. Vi föreslår att din Ergobaby sjal tvättas i kallt vatten i ett försiktigt program med milt rengöringsmedel och att den torkas liggande. Vi rekommenderar att den inte tvättas tillsammans med andra kläder som innehåller dragkedjor, knappar, hakar eller krokar och öglefästen (kardborre) då det kan leda till skador på tyget.
 10. Vad är det som gör Aura sjalen enkel att förvara och bekväm?
  Vårt lättviktsmaterial och inbyggda förvaringsficka gör det mycket enkelt att vika ihop Aura bärsjalen och bekvämt packa in den i blöjväskan.
 11. Kan Ergobaby bärsjalen bara ett substitut för en Ergobaby bärsele?
  Medan både Ergobaby sjalen och Ergobaby bärsele kan användas från nyfödda kan endast Ergobaby bärsjalen bära upp till 13,6 kg. Därför föreslår vi att du fortfarande köper en Ergobaby bärsele när babyn blir äldre och tyngre. Ergobaby bärselen är mer strukturerad och kan på ett bekvämt sätt klara av större vikt och har fler bärpositioner (inklusive framåtriktad position).
 12. Jag känner som om min baby inte är helt säker. Gör jag något fel?
  Om svepningen inte känns helt rätt, försök att kontrollera tre saker: 1) dra åt! dra åt! dra åt! se till att använda styrkanten för att dra i korrekt del; 2) se tull att banden över ryggen är plana; 3) se till att ”krysset” på ryggen är mitt på ryggen, eller högre upp om du bär en större baby.