Retur

Vi erbjuder dig 30 dagars öppet köp och 14 dagars ångerrätt från det datum du hämtade ut ditt paket. Vill du returnera en vara genom öppet köp krävs det att varan är i samma skick som när den köptes med en hel originalförpackning. Om en eller flera av varorna du har mottagit inte skulle passa kan du självklart returnera delar eller hela din försändelse till oss, alternativt byta till en annan vara. Du hittar mer information om ångerrätten och returrätten i våra standardregler och villkor.

Du behöver kunna visa att varan är inhandlad hos oss. Det gör du lättast genom att informera oss om ditt ordernummer som finns på orderbekräftelsen.

Kundtillfredsställelse är högsta prioritet hos Ergobaby. Vi känner oss säkra på att vi erbjuder produkter och tillbehör av högsta kvalitet och komfort, och vi hoppas att du känner på samma sätt. Vi inser också att det finns en inlärningskurva för att använda någon ny produkt, och om du har problem eller har frågor, vänligen kontakta oss innan du returnerar din bärsele; vi kan ofta erbjuda en lösning som hjälper.

Det ska vara enkelt att handla hos oss och det är viktigt för oss att du ska känna dig nöjd med ditt köp!

Om du har köpt Ergobaby-produkter från en av våra auktoriserade återförsäljare, kontakta återförsäljaren för deras returpolicy. Vi kan inte acceptera returer för varor som köpts via en återförsäljare.