Retur

Vi erbjuder dig 30 dagars öppet köp och 14 dagars ångerrätt från det datum du hämtade ut ditt paket. Vill du returnera en vara genom öppet köp krävs det att varan är i samma skick som när den köptes med en hel originalförpackning. Om en eller flera av varorna du har mottagit inte skulle passa kan du självklart returnera delar eller hela din försändelse till oss, alternativt byta till en annan vara. Du hittar mer information om ångerrätten och returrätten i våra standardregler och villkor.

Du kan bara returnera varorna inhandlade hos oss i ergobaby online butiken.

Kundtillfredsställelse är högsta prioritet hos Ergobaby. Vi känner oss säkra på att vi erbjuder produkter och tillbehör av högsta kvalitet och komfort, och vi hoppas att du känner på samma sätt. Vi inser också att det finns en inlärningskurva för att använda någon ny produkt, och om du har problem eller har frågor, vänligen kontakta oss innan du returnerar din bärsele; vi kan ofta erbjuda en lösning som hjälper.

Det ska vara enkelt att handla hos oss och det är viktigt för oss att du ska känna dig nöjd med ditt köp!

 

Vänligen skicka in returer via returportalen som du hittar här. En retur godkänns enbart om kunden har slutfört returprocessen via vårt automatiserade system (på den angivna länken) innan varan/varorna returneras.


Gratis retur - steg för steg

  1. Skriv ut returetiketten Använd ditt beställningsnummer som referens.
  2. Packa artikeln och sätt tillbaka returetiketten på paketet
    Lägg artikeln i paketet och klistra returetiketten på paketets utsida. Returen är gratis för dig och går till rätt mottagare. Glöm inte att lägga leveranssedeln i paketet.
  3. Skicka en retur
    Du kan lämna in paketet på DHL / Postnord paketaffärer och förpackningsstationer. Behåll det utfärdade returkvittot tills du har fått din återbetalning.
  4. Få en återbetalning
    Vi krediterar inköpsbeloppet inom 14 dagar efter mottagandet av paketet.

 

Om du har köpt Ergobaby-produkter från en av våra auktoriserade återförsäljare, kontakta återförsäljaren för deras returpolicy. Vi kan inte acceptera returer för varor som köpts via en återförsäljare.