Håll dig uppdaterad! Få 100kr* rabatt på din nästa beställning! Anmäl dig till Ergobabys nyhetsbrev här. *Rabatten gäller inte för Aerloom bärselar samt REA-produkter.
All Position 360

360: inåt, utåt, framåt

Titta inåt, titta utåt – vart ni än går och vad ni än gör ser ni det tillsammans.

360: inåt, utåt, framåt

Titta inåt, titta utåt.

Våra bärselar

Här hittar du den bästa bärselen för dig:

Till jämförelsetabellen

De bästa bärselarna för ergonomisk och bekväm bärning

Ergobabys bärselar är utformade för att vara säkra och lätta att bära och hjälpa föräldrarna att vara mobila och njuta av tid med barnet i den viktiga fysiska kontakten - både i vardagen och på resan. Att använda en bärsele kan bidra till att bygga upp ett kärleksfullt band mellan förälder och barn samtidigt som du har händerna fria, till exempel för vardaglig hantering eller för ett syskon - multitasking på ett enkelt sätt!

Babybärsele för alla åldrar och utvecklingsstadier

Det finns en lämplig bärsele för varje ålder och utvecklingsstadium: Embrace är idealisk för nyfödda, gosig och mjuk som en slinga och lätt att använda som en komfortbärsele. Den elastiska Aura-slingan är också en underbar bärhjälp för nyfödda barn, medan Original- och 360-bärselarna är perfekta för äldre barn och som en uppföljning till Embrace eller Aura.

Om du letar efter en produkt som bekvämt kan bära ditt barn genom alla utvecklingsstadier är Aerloom, Omni och Adapt de bästa bärselarna för dig eftersom de är utformade för användning från nyfödd upp till cirka 48 månaders ålder. Bärselen Embrace och bärsjalen Aura kan användas upp till 11,3 kg, medan alla andra bärare säkert och bekvämt kan bära upp till 20 kg (Aerloom upp till 15,9 kg).

Bekväma bärselar för dig och ditt barn

Våra ergonomiska bärselar sätter standarden när det gäller komfort för både barn och bärare. De säkerställer att ditt barn befinner sig i den naturliga och ergonomiska uppvikningsläget (M-läge) för en hälsosam höftutveckling och ett ålders- och utvecklingsanpassat stöd för barnets rygg, huvud och nacke i alla bärsätt - samt en jämn fördelning av vikten på dina axlar och höfter. Med rätt bärsele är bärandet inte en börda utan en bekväm, säker och underbar upplevelse för föräldrar och barn. Ni är nära varandra och kan njuta av de stora och små stunderna i denna nya fas av livet tillsammans.

Flera av våra Ergobaby bärselarna blev 2021 vinnare på bäst i test ➔ läs mer.