Ergobaby Bärselar

Här hittar du den bästa bärselen för dig:

Till jämförelsetabellen

Vi gungar barnet och hjälper att växa tryggt med hjälp av bärsjalar och bärselar

Säkert knuten: Naturligt och originellt med de bästa bärselarna

Med Ergobabys bärselar och bärsjalar har du alltid din lilla skatt med dig, ända från födseln. Ditt barn är tryggt, säkert och kärleksfullt bunden och det bästa av allt: du har samtidigt fria händerna. Din vardag, hushållet och samspelet med det äldre syskonet är mycket lättare att hantera. För ditt barn är alltid med dig. Han kan känna din doft, din varma hud och ditt hjärtslag. Att bära är ren kärlek!

Vilken bärsele är bäst? Bärsele för: Nyfödda, spädbarn och småbarn

Varje fas i livet kräver olika saker. Bärselar och bärsjalar är det bästa, mest naturliga och hälsosammaste sättet att ge ditt barn vad det behöver för att växa och utvecklas. Men vilken Ergobaby bärsele är rätt för vilket utvecklingsstadium?

Fördelar med bärsele: Alla barn behöver kroppskontakt, värme och rörelse.

Så liten, så ömtålig - din nyfödda behöver mycket värme och tid att gosa med henom. Med en bärsele är din nyfödda baby nära ditt hjärta under de första spännande dagarna och får vad han eller hon behöver.

Du kan vagga ditt barn bekvämt genom de första ansträngande och spännande månaderna av dess liv i en bärsele, vilket lugnar barnet och gör starten i livet lättare för er alla.

Ditt lilla barn upptäcker redan världen med sina egna två ben. Men för vilofaserna och känslan av trygghet är en bärsele också mycket värd i denna fas av livet.

Vilken Ergobaby bärsele passar mig och mitt barn?

Ergobaby har bärselar och bärsjalar för alla behov - för både barn och föräldrar.

Den växande bärselen Embrace för nyfödda av mjukt, elastiskt finstickat tyg är lämplig redan från början. Den är bekväm och kan tas på på nolltid. Och det är också tack vare den storleksjusterbara principen med tre spännen. Embrace hjälper dig att bära ditt barn säkert och bekvämt från födseln (3,2 till 11,3 kilo). Bärselen kan rullas ihop och väger mindre än 500 g. Den finns i två versioner: mysig och mjuk som Embarce Soft & Snug Knit och mjuk, sval, andningsbar som Embrace Soft Air Mesh.

Letar du efter en allt-i-ett bärsele? Då rekommenderar vi vår Omni kollektion. Omni™ Dream bärsele är justerbar och passar därför för nyfödda barn, men kan bäras även upp till småbarnsåldern (3,2-20,4 kg). Det borstade SoftTouch™ bomullstyget är mjukt och smidigt - maximal komfort för dig och ditt barn. En praktisk huva ger dessutom solskydd och avskildhet. Den praktiska fickan med dragkedja har tillräckligt med utrymme för det nödvändigaste som du behöver i din vardag, såsom plånbok, mobil eller blöja.

Omni™ Breeze bärsele har ett andningsbart SoftFlex™-mesh material, vilket gör den perfekt för alla mammor och pappor som gillar att vara aktiva men ändå vill hålla huden torr. Den är storleksjusterbar och passar därför även för nyfödda barn, men växer också med dem upp till småbarnsåldern (3,2 till 20,4 kilo). Huvan fungerar som en avskärmning vid amning eller som solskydd. Den stora fickan med dragkedja rymmer enkelt en mobiltelefon, en body och en extra blöja.

Ergobaby Aerloom bärsele är lämplig för nyfödda barn och växer med dem upp till småbarnsåldern (3,2 till 15,9 kilo). Det speciella FormaKnit™-materialet gör den ultralätt och låter luften cirkulera. Den väger bara 660 gram och kan lätt packas undan och är därför perfekt för aktiva, spontana föräldrar som gillar att kunna göra vad som helst, när som helst. En praktisk ficka med dragkedja håller kreditkort, mobiltelefon och napp säkra och alltid nära till hands – för vardagens alla bestyr.

Med Adapt 3-positions bärselen är du mycket flexibel. Bärselen finns i andningsbart SoftFlex™ mesh eller mjuk, borstad SoftTouch™ bomull. Den kan användas i de tre klassiska bärpositionerna och växer med bebisen från nyfödd till småbarn (3,2-20,4 kg). En stor huva skyddar mot ljus, solstrålar och nyfikna ögon vid amningen.

Föredrar du en bärsjal? Då är den superelastiska Aura-bärsjalen den bästa lösningen för dig. Den är tillverkad av två olika tyg med fokus på hållbarhet (Tencel™ Lyocell och Återvunnet meshtyg) och anpassar sig bekvämt till din och barnets kroppsform. Så det finns ingen risk för nackspänningar eller ryggsmärtor! Och: ingen panik - bärsjalen är avslappnad och mycket lätt att knyta. Praktiska, kontrasterande sömmar visar dig var du ska gå när du knyter. Det är en barnlek.