100kr* rabatt på din nästa beställning! Anmäl dig till Ergobabys nyhetsbrev här.

Vårt ansvar för framtiden

"Vi tror på kärlekens transformativa kraft. Ständigt förundrade över hur en så liten människa, med ett enda litet andetag kan förändra hela våra liv. Plötsligt finns det inget viktigare än att hålla barnet tryggt, bekvämt och nöjt vid vår sida. För att föra vår kärlek vidare och säkerställa deras hälsa och lyckliga framtid, anser vi att det är vårt ansvar att arbeta för den värld vi föreställer oss för våra barn, som ser ut så här:

Sustainability artwork

Hållbarhet

Vi är engagerade i att bli snällare mot vår planet så att vi kan tillgodose behoven hos dagens generation och framtida.

DEI artwork

Mångfald, jämlikhet och integration

Vi är en global gemenskap som är motståndskraftigt, empatiskt, antirasistiskt, inkluderande och välkomnande, så att våra barn kan leva öppet i en säker värld utan rädsla.

Science artwork

Hälso- och sjukvårdspersonal

Vi samarbetar med sjukvårdspersonal, barnmorskor, bärcoach- experter och sjalotek för att forska och utveckla produkter som uppfyller föräldrars och barns behov. Utifrån de insikter som samlas in stöder vi vårt föräldra- och vårdgivargemenskap genom att tillhandahålla pedagogiskt blogginnehåll som fortsätter att vara de mest lästa.

Giving back artwork

Att ge tillbaka

Vi är en gemenskap som har möjlighet att stödja alla familjers välbefinnande genom graviditet, förlossningsutbildning och mödrahälsa. Vi hjälper till att stärka bandet mellan förälder och barn.

People poilicy artwork

Våra medarbetare

Vi främjar en arbetsplats där våra medarbetare får inflytande genom utbildning och träning, vilket inspirerar dem att skapa innovativa, säkra och ansvarsfulla produkter.

Läs vår rapport om varumärkets påverkan: Här