MILSTOLPAR I BARNETS UTVECKLING OCH BÄRSELARNA SOM STÖTTAR UTVECKLINGEN

Under sitt första år växer och utvecklas barnet i en häpnadsväckande takt. Från att kunna hålla upp huvudet till att vända sig runt och krypa. Åldern och stadierna i bebisens utveckling kan hjälpa föräldrar att förstå när barnet är redo för en viss typ av aktivitet, samt när vilka positioner fungerar bäst i bärselen. Genom att följa teorin om ålder och utvecklingsstadier vid barnbärande, stöttas barnet genom varje härliga och spännande utvecklingsskede.

1:a
Monat

1:a månadens milstolpar

Övergången från livmodern till världen är en ljuv tid för både förälder och bebis då de upptäcker sin nya rytm tillsammans. Det är en tid för vila och läkning.

Våra bärselar för nyfödda är ultramjuka och ger ett ergonomiskt stöd som är perfekt för att vila, gosa och upptäcka ert nya liv tillsammans.

2-3
månader

2-3 månaders milstolpar

Under dessa månader kommer barnet att börja lyfta på huvudet för att titta på dig och du kanske till och med skymtar några leenden. Barnet börjar bli mer intresserad av sin omgivning.

Bärselen Embrace Newborn och bärsjalarna Aura kommer fortsätta att stödja dig och din bebis i en inåtvänd bärposition, så att barnet kan se ditt ansikte och världen runt omkring sig, samtidigt som deras nackmuskler som är under utveckling får stöd.

4-6
månader

4-6 månaders milstolpar

Utvecklingsmässigt kommer barnen att kunna hålla upp huvudet och flytta fokus från vårdgivare till omvärlden. De har ett fullgott färgseende, kan se på längre avstånd och utvecklar en bättre koordinationsförmåga.

Det här är rätt tillfälle att övergå till våra mjukt strukturerade bärselar. Nu kan bebisen vara vänd mot dig utan inlägg och i takt med att barnet blir alltmer nyfiken kan du under kortare stunder prova att bära barnet med ansiktet utåt i bärselen.

Våra mjukt strukturerade bärselar kommer i flera olika stilar och tygval för att möta dina personliga preferenser och passformer.

6+
månader

6-månaders milstolpar och framöver

Vid omkring 6 månaders ålder kommer ditt barn att börja sitta upp på egen hand. När hen kommit så långt i utvecklingen kan du börja bära hen på ryggen i våra mjukt strukturerade bärselar. När du bär barnet på ryggen kan du utföra uppgifter som kan vara svåra att uträtta med en bebis framtill. Det är en handsfree och ergonomisk lösning för dagliga äventyr och ärenden samtidigt som du håller barnet nära dig!

Dessa bärselar är som jeans – allt handlar om personlig preferens och passform. Precis som ett par bra jeans kommer de att hålla i flera år, i takt med att din bebis fortsätter att utvecklas och växer till ett litet barn.