Ergobaby Evolve Babysitter - Transportväska

399,00 kr

Ska du ut och resa? Inga problem! Ta med dig Evolve babysitter och håll den i perfekt skick under hela resan.

 • Passar perfekt på babysittern Evolve och är lätt att packa ihop och lägga undan
 • Den är lätt och platt så att du enkelt kan ta med den var du vill

instruktioner

Evolve Babysitter: Ta bort tyget för tvätt
Evolve Babysitter: Justera höjden
Evolve Babysitter: Sätta in barnet
Evolve Babysitter: Lagerung
Evolve Babysitter: Ta bort spädbarnsinlägget
Evolve Babysitter: Övergång till småbarn
Evolve Babysitter: Fästa keksaksstång

Eftersom säkerhet alltid är vår högsta prioritet har leksaksbygeln för Evolve 3-i-1 babysittern utformats för att enkelt frigöras från babysittern. Detta för att det inte ska gå att bära eller lyfta barnet i babysittern genom att ta tag i leksaksbygeln. Mindre variationer kan förekomma när det gäller monteringen av produkten, och syftet med detta är att se till att konstruktionen fungerar effektivt som en säkerhetsfunktion. Om du känner att leksaksbygelns fäste till babysittern är för löst, kan du finjustera fästet genom att böja ändarna på leksaksstången mot varandra. Kom ihåg att aldrig lyfta eller bära din bebis i babysittern, oavsett hur säkert leksaksbygeln fäste känns.

Vanliga frågor

 1. Från vilken vikt kan jag använda min Evolve babysitter?
  Vår Evolve 3-i-1 babysitter växer med ditt barn (minsta vikt 2,5 kg) upp till 13,2 kg. Använd den från födseln tillsammans med vårt spädbarnsinlägg som stödjer barnet från huvudet till höfterna. Spädbarnsinlägget har godkänts av barnortopeder. Allteftersom barnet växer kan babysittern användas som en bekväm viloplats, för lek med leksaksstången och din bebis kan också använda den för att gunga på egen hand. I småbarnsåldern kan ditt barn fortsätta att använda Evolve babysitter som en stol – den är perfekt för att slappa. För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 2. Kan jag använda Evolve babysitter för mitt nyfödda barn?
  Ja, vår Evolve 3-i-1 babysitter är specialutformad för att ge stöd åt de allra minsta, ända från dag 1 tillsammans med vårt spädbarnsinlägg (min. 2,5 kg). Evolve babysitter är oumbärlig för nyfödda barn och ger dem ett oslagbart stöd från huvudet till höfterna. Den är utformad för att skapa en ergonomisk ”M-formad” position vid bebisens höfter och stödja huvudet hos nyfödda barn för att förhindra platthuvudssyndrom. För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 3. Hur snart kan jag använda Evolve babysitter för min bebis?
  Du kan använda vår Evolve 3-i-1 babysitter från dag 1 när du kommer hem med din bebis från BB (minsta vikt 2,5 kg). Den är specialutformad för att ge stöd åt de allra minsta, ända från dag 1. Spädbarnsinlägget för Evolve babysitter är oumbärligt för nyfödda barn och ger dem ett oslagbart stöd från huvudet till höfterna. Den är utformad för att skapa en ergonomisk ”M-formad” position vid bebisens höfter och stödja huvudet hos nyfödda barn för att förhindra platthuvudssyndrom. För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 4. Hur länge kan jag använda Evolve babysitter?
  Evolve babysitter kan användas från födseln (minsta vikt 2,5 kg) tillsammans med vårt ergonomiska spädbarnsinlägg. Spädbarnsinlägget kan användas fram till 5,5 kg. Spädbarnsläget kan användas från födseln upp till en vikt på 9 kg eller när bebisen börjar sitta upprätt. Småbarnsläget kan användas från åldern när ditt barn själv kan ta sig in i och ut ur produkten, upp till en vikt på 13,2 kg.
 5. Måste mitt barn kunna sitta på egen hand för att använda Evolve babysitter?
  Småbarnsläget är det enda läget där ditt barn måste kunna sitta på egen hand. Småbarnsläget kan användas från åldern när ditt barn själv kan ta sig in i och ut ur produkten, upp till en vikt på 13,2 kg.
 6. Hur länge måste jag använda spädbarnsinlägget? När är bebisen tillräckligt lång eller gammal för att använda babysittern utan inlägget?
  Spädbarnsinlägget kan användas från födseln (minsta vikt 2,5 kg) upp till 5,5 kg. För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 7. Kan min bebis som använder Pavlik-sele använda babysittern?
  För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 8. Vad gör jag om min bebis har låg muskelton?
  Spädbarnsinlägget kan användas från födseln (minsta vikt 2,5 kg) upp till 5,5 kg. För bebisar med låg födelsevikt och barn med medicinska problem ska du söka råd hos sjukvården innan du använder den här produkten.
 9. Vad är det som gör Evolve babysittern speciell?
  Evolve 3-i-1 babysittern stödjer dig och ditt barn från dag 1. Vår spädbarnsinlägg rekommenderas av barnortopeder och ger din bebis ett oslagbart stöd från huvudet till höfterna samtidigt som det växer med din bebis – från nyfödd till spädbarn och småbarn. Vår Evolve babysitter kombinerar mjukt stickat material och luftigt meshtyg så att den blir mjuk och får luftflöde på rätt platser. Med pedalen kan du enkelt växla mellan lägena på babysittern och vika ihop den för lättare förvaring. Du kan enkelt flytta babysittern Evolve till olika rum eftersom den är lätt och smart designad för att passa in elegant i alla hem. Den täcks av vår livstidsgaranti ErgoPromise.
 10. Vad är det som gör Evolve babysittern ergonomisk?
  Vinklarna och positionerna för babysitterns säte har utformats för att ge ergonomiskt stöd och komfort. Spädbarnsinlägget har utformats i samarbete med barnortopeder för att ge stöd från huvudet till höfterna. Den ger ditt barn ergonomiskt stöd på alla de rätta platserna med en M-formad position vid höfterna och ett specialutformat huvudstöd som bidrar till att förhindra platthuvudssyndrom. Den här genomtänkta designen skapar ett säkert babynest som ger stöd åt ditt nyfödda barn från dag 1.
 11. Vad är skillnaden mellan en babysitter och en babygunga?
  Babygungor drivs ofta av batterier och har brytare eller kontakter. Evolve babysitter är en naturlig babysitter som drivs av barnets egna rörelser. Bebisen kan njuta av den lugnande effekten från sina naturliga rörelser. Inga batterier, brytare eller kontakter krävs – lägg bara till en bebis!
 12. Varför använder Evolve babysitter inte motordriven vaggning utan bara naturliga gungrörelser?
  Äldre bebisar kan varsamt gunga babysittern på egen hand för att få en lugnande och rogivande effekt. Detta förhindrar överstimulering från externa källor eller rullande rörelser åt sidan vilket skulle kunna överväldiga bebisen.
 13. Hur mycket väger Evolve 3-i-1 babysitter?
  Evolve babysitter väger 3,8 kg och är därför lätt att flytta från ett rum till ett annat samt att ta med den ut.
 14. Vilken storlek har Evolve babysitter när den är hopfälld?
  Evolve babysitter har följande storlek hopfälld: L 84,5 cm x W 41,5 cm x H 14,5 cm.
 15. Hur hög är Evolve babysitter i de tre olika lägena och vilka vinklar har de?
  Höjden vid den lägsta inställningen är 43 cm / 32° följt av mellaninställningen på 51 cm / 38,5° och den högsta inställningen har 56 cm / 45°.
 16. Finns det en leksaksbygel för Evolve babysitter?
  Ja det finns en leksaksbygel för Evolve babysitter som säljs separat.
 17. Säljs spädbarnsinlägget separat?
  Nej, spädbarnsinlägget säljs inte separat.
 18. Vilka tillbehör finns för Evolve babysitter?
  Dessa tillbehör finns också: Leksaksbygel, transport- och förvaringsväska, extra tygsits. [link]
 19. Vilka tyger har använts för Evolve babysitter?
  Alla tyger som används för Evolve babysitter har testats för att vara fria från skadliga ämnen. De mjuka och gosiga delarna av tyget på babysittern Evolve har utformats med pontestickat tyg. Denna bomullstwill används med ett luftigt meshtyg för att skapa komfort för din bebis just där det behövs. Baksidan är tillverkad av bomullstwill som är mjuk och slitstark för lång användning.
 20. Vad är ramen/basen tillverkad av?
  Basen och ramen är tillverkade med en kombination av plast och metall (TPR-dyna och kontaktpunkter).
 21. Finns det PVC i plastdelarna?
  Nej, plastkomponenterna för Evolve babysitter innehåller inte PVC.
 22. Vad är leksakerna på leksaksbygeln tillverkade av?
  Leksaksstången är tillverkad med en kombination av material. Huvudtygen består av bomullstwill. Manchesterdetaljen är av polyester och överdraget av pontestickat tyg (79 % polyester, 17 % viskos, 4 % spandex). Insidan av leksaksstången består av en fyllning med polyesterfiber. Sjöstjärnan har plastfolie inuti sig och de andra leksamerna har en klocka eller skallra.
 23. Krävs det verktyg för att montera Evolve babysitter?
  Inga verktyg krävs för att montera Evolve babysitter. Den kommer redo för användning direkt ur förpackningen.
 24. Hur justerar jag min Evolve babysitter?
  Se till att säkerhetslåset på basen är i det ”gröna läget”. Tryck ner pedalen vid basen på babysittern Evolve med foten och flytta samtidigt sätet upp eller ner med handen. När du har funnit rätt position ska du sätta säkerhetslåset till den ”röda” positionen. Det är inte obligatoriskt att använda låset men du kan sätta det i det röda läget för extra säkerhet.
 25. Hur fäller jag ihop min Evolve babysitter?
  Med hjälp av fotpedalen kan Evolve babysitter fällas ihop så att den blir helt platt för lättare förvaring. öppna säkerhetslåset och tryck ner fotpedalen och tryck sedan ner babysittern till den lägsta positionen. Sedan är den redo för kompakt förvaring!
 26. Hur tar jag bort spädbarnsinlägget när jag inte vill använda det längre?
  För att ta bort insatsen för nyfödda när du inte längre behöver den, ta bara bort insatsen från Evolve Bouncer och förvara den. För att lättare komma åt att ta bort den, lossa selen. Ta inte bort insatsen för nyfödda från studsmattan medan barnet använder den.
 27. Kan selen tas bort?
  Ja, selen kan tas bort. Öppna slitsen i botten av babysitterns säte och lossa kardborrebanden från båda sidor av selens tyg för att ta bort den från din Evolve babysitter. När kardborrebanden har lossats ska du ta bort selen från slitsen och sedan från babysittern. Ta inte bort selen när ditt barn använder babysittern. Babysittern får endast användas utan sele när din bebis är tillräckligt stor för att använda småbarnsläget.
 28. Hur tar jag bort tygsitsen?
  För att ta bort tygsitsen måste du först lossa fästanordningarna vid basen på baksidan av sätet och dra ut tygsitsen från ramen. För att sätta tillbaka tygsitsen måste du trä på det över ramen tills ramen är täckt och säkra fästanordningarna vid basen på baksidan av babysittern.
 29. Kan jag byta tygsitsen?
  Ja, du kan byta tygsitsen på din Evolve babysitter. För att ta bort tygsitsen måste du först lossa fästanordningarna vid basen på baksidan av sätet och dra ut tygsitsen från ramen. För att sätta tillbaka tygsitsen måste du trä på det över ramen tills ramen är täckt och säkra fästanordningarna vid basen på baksidan av babysittern.
 30. Hur fäster jag min leksaksbygel?
  Vår leksaksbygel stimulerar till lek medan din bebis är tryggt omsluten i Evolve babysitter. Den är enkelt att sätta fast och ta av från babysitterns ram. Bänd bara upp leksaksbygelns sidor lite grann och säkra den runt babysitterns ram ovanför selen. För att ta bort den ska du dra i leksaksbygelns sidor för att vidga den och sedan kan den enkelt tas bort från ramen. Bär aldrig Evolve babysitter i leksaksbygeln.
 31. Hur ska leksaksbygeln placeras?
  Vi rekommenderar att du placerar Evolve babysitterns leksaksstång något nedanför selen. Leksaksstången kan dock också fästas något ovanför selen om så önskas. Båda alternativen har säkerhetstestats och är säkra för ditt barn. Använd aldrig leksaksstången för att lyfta eller bära babysittern.
 32. Är det enkelt att ta med sig Evolve babysitter?
  Vår Evolve babysitter väger bara 3,8 kg. Med den lättmanövrerade pedalen kan du enkelt ändra position och vika ihop babysittern för att lägga undan den eller ta den med dig. Du kan också packa ner babysittern i vår transportväska med dragkedja och inbyggt handtag. Transportväskan säljs separat.
 33. Hur förvarar jag min Evolve 3 i 1 babysitter?
  Med hjälp av fotpedalen kan Evolve babysitter fällas ihop så att den blir helt platt för lättare förvaring. Öppna säkerhetslåset och tryck ner fotpedalen och tryck sedan ner babysittern till den lägsta positionen. Sedan är den redo för kompakt förvaring!
 34. Får leksaksbygeln också plats i transportväskan?
  Ja om du tar av leksaksbygeln från Evolve babysitter får den också plats i transportväskan.
 35. Kan jag bära Evolve babysitter och använda leksaksbygeln som handtag?
  Nej, använd aldrig leksaksbygeln som handtag.
 36. Är Evolve babysitter säker?
  Evolve babysitter är säker när den används enligt instruktionerna och varningarna. Läs noga igenom och följa alla anvisningar innan du använder den här produkten och kontakta vår kundtjänst innan du använder en produkt från Ergobaby i händelse att du har frågor. Evolve babysitter uppfyller alla obligatoriska regleringsstandarder, däribland men inte begränsat till: ASTM F2167/16 CFR 1229 och ASTM F2613,2/16 CFR 1232 i USA och EN 12790 i Europa.
 37. På vilket sätt är spädbarnsinlägget säkert för min bebis?
  Spädbarnsinlägget har utformats i samarbete med barnortopeder för att ge stöd från huvudet till höfterna. Den ger ditt barn ergonomiskt stöd på alla de rätta platserna med en M-formad position vid höfterna och ett specialutformat huvudstöd som bidrar till att förhindra platthuvudssyndrom. Den här genomtänkta designen skapar ett säkert babynest som ger stöd åt ditt nyfödda barn från dag 1.
 38. Hur länge kan min bebis sitta i en babysitter?
  Vi följer rådet från Världshälsoorganisationen (WHO) som säger att små barn inte ska sitta i samma position längre än en timma. Därför rekommenderar vi inte att du låter din bebis sitta längre än en (1) timma i babysittern. Men ditt barn kan sitta i babysittern flera gånger om dagen och du kan vara säker på att barnet får ergonomiskt stöd från huvudet till höfterna. Vi rekommenderar att du varierar platserna där din bebis tillbringar tid: i din famn, i en bärsele, barnvagn, barnsäng och babysitter.
 39. Kan jag mata min bebis i Evolve babysitter?
  Ja, du kan mata din bebis i Evolve babysitter.
 40. Kan min bebis sova i Evolve babysitter?
  Bebisar ska aldrig lämnas utan uppsikt i produkten och den ska aldrig användas för att sova. I allmänhet är den bästa sovplatsen för en bebis på en fast, plan yta såsom en spjälsäng, vagga, liggvagn eller lekhage. Om du är osäker på hur din bebis ska sova kan du rådfråga vårdpersonal för att lära dig mer om hur din bebis kan sova på bästa och säkraste sätt.
 41. Kan jag lämna min bebis utan tillsyn i babysittern?
  Bebisar ska aldrig lämnas utan uppsikt i produkten och den ska aldrig användas för att sova. I allmänhet är den bästa sovplatsen för en bebis på en fast, plan yta såsom en spjälsäng, vagga, liggvagn eller lekhage. Om du är osäker på hur din bebis ska sova kan du rådfråga vårdpersonal för att lära dig mer om hur din bebis kan sova på bästa och säkraste sätt.
 42. Kan jag ställa babysittern på en bänkskiva?
  Nej, ställ inte babysittern Evolve på ytor som är upphöjda över marken eftersom detta äventyrar barnets säkerhet. Lyft aldrig upp eller flytta din babysitter medan din bebis sitter i den.
 43. Kan jag använda Evolve babysitter utomhus?
  Ja. Evolve babysitter är lätt och kan vikas ihop för enkel transport. Du kan enkelt flytta den från rum till rum och även utomhus.
 44. Har Evolve babysitter utvecklats med vägledning från kvalificerad vårdpersonal?
  Ja. Evolve babysitter har utvecklats med vägledning från barnortopeden Dr. Robert Cho, M.D.
 45. Vad innebär en certifiering från AGR (Babysitter)?
  Det är mer än bara ett klistermärke – ett godkännande från AGR ges till särskilt ryggvänliga produkter. AGR (kampanj för friskare ryggar) grundades 1995 och är en organisation som stöds av läkare och terapeuter. Organisationens syfte är att främja forskning om att förebygga ryggvärk. De går även igenom forskningsresultaten för att på så sätt bidra till ökad kunskap om ryggvärk, som är en så utbredd åkomma. AGR samarbetar med flera viktiga läkarorganisationer. De certifierar även ryggvänliga vardagsföremål som ”Godkända av AGR” – en certifiering som konsumentmagasinet ÖKOTEST benämnt som ”mycket bra”. https://www.agr-ev.de/en/
 46. Vilka certifieringar har snabbspännena?
  Våra snabbspännen är bluesign®-godkända – en certifiering som undersöker hela försörjningskedjan och produktionscyklerna, däribland miljöinsatser och skapande av avfall och avfallshantering.
 47. Hur rengör jag min Evolve babysitter?
  Det går snabbt och lätt att rengöra vår Evolve babysitter så att du kan ägna tid åt det som är viktigt för dig. Tygsitsen och spädbarnsinlägget kan tvättas i maskin. För att ta bort tygsitsen måste du först lossa fästanordningarna vid basen på baksidan av sätet och dra ut tygsitsen från ramen. Efter att du tar bort dessa ska du fästa alla kardborreband eller spännen och tvätta kallt i maskin. Hängtorka eller lufttorka efteråt. Använd inte blekmedel på din Evolve babysitter. Kemtvätta inte. Sänk inte ner babysitterns ram i vatten. Du kan torka rent basen på Evolve babysitter med en fuktig svamp eller trasa och ett milt rengöringsmedel.
 48. Kan Evolve babysitter maskintvättas?
  Ja, tygsitsen för Evolve babysitter kan tvättas i maskin och de är enkla att ta bort. För att ta bort tygsitsen måste du först lossa fästanordningarna vid basen på baksidan av sätet och dra ut tygsitsen från ramen. Lufttorka eller hängtorka tygsitsen.
 49. Hur rengör jag leksaksbygeln?
  Leksaksbygeln ska bara ytrengöras och använd inte blekmedel. Lufttorka endast.
 50. Kan transport- och förvaringsväskan tvättas?
  Ja, transportväskan kan tvättas i maskin i kallt vatten (30 °C) och häng- eller lufttorkas.
 51. Täcks min Evolve babysitter av livstidsgarantin ErgoPromise?
  Ja! Vår livstidsgaranti ErgoPromise täcker hela babysittern Evolve. Klicka här för att läsa mer om vår livstidsgaranti.
 52. Kan jag köpa reservdelar till babysittern?
  Reservdelar och reparationer kostar ingenting så länge tillverkarens garanti gäller. När garantin gått ut går det att köpa reservdelar i vår webbshop.
 53. Varför ska jag köpa en babysitter?
  Naturliga babysittrar som Evolve babysitter drivs av barnets egna rörelser. Bebisen kan njuta av den lugnande effekten från sina egna naturliga rörelser. Inga batterier, brytare eller kontakter krävs – lägg bara till en bebis! Babysittern ger din bebis en säker plats för vila och samtidigt ger den föräldrarna sinnesro. Om du inte kan hålla din bebis i famnen men ändå vill att ni ska vara nära varandra kan du vara säker på att bebisen är säker och får stöd i babysittern.
 54. Varför tillverkar Ergobaby en babysitter?
  Ergobaby strävar efter att hjälpa familjer genom hela föräldraskapet. Vi ville skapa en säker viloplats för stunderna då du inte har möjlighet att hålla din bebis i famnen. Din bebis är omgiven av komfort från alla sidor – både i din famn och i babysittern. Babysittern Evolve har utformats för att ge föräldrar och bebisar komfort och sinnesro både i din famn och i babysittern Evolve. Babysittern Evolve tar ergonomisk komfort till en helt ny nivå med vår lösning för nyfödda – spädbarnsinlägget. När du använder vår Evolve babysitter från dag 1 kan du känna dig säker på att din bebis är omgiven av komfort, från nyfödd till spädbarn och småbarn. Vår Evolve babysitter kombinerar mjukt stickat material och luftigt meshtyg så att den blir mjuk och får luftflöde just där det behövs. Med pedalen kan du enkelt växla mellan lägena på babysittern och vika ihop den för lättare förvaring. Du kan enkelt flytta babysittern till olika rum eftersom den är lätt och smart designad för att passa in elegant i alla hem. Den täcks av vår livstidsgaranti ErgoPromise.
 55. Kan jag montera leksaksbygeln fastare till 3-i-1-babysittern?
  Ja. Om du känner att leksaksbygelns fäste till babysittern är för löst, kan du finjustera fästet genom att böja ändarna på leksaksstången mot varandra. Kom ihåg att aldrig lyfta eller bära din bebis i babysittern, oavsett hur säkert leksaksbygeln fäste känns.
 56. Hur ska jag använda spädbarnsinlägget?
  Det är viktigt att notera att användningen av inlägget inte är obligatoriskt, men det erbjuder ett extra stöd för mindre bebisar eftersom det håller dem centrerade i produkten och väl säkrade av selen. Du kan sluta använda inlägget när barnet har tillräcklig kontroll för att hålla sig upprätt och centrerat i babysittern och fyller utrymmet i babysittern runt selen, vilket vanligtvis sker när barnet nått en vikt på cirka 5,5 kg. Eftersom barn utvecklas olika, kan det vara lämpligt att sluta använda inlägget innan eller efter att barnet nått denna vikt, så länge som hens höjd/längd inte överstiger storleken på inlägget.