100kr* rabatt på din nästa beställning! Anmäl dig till Ergobabys nyhetsbrev här.

Ergobaby medicinska rådgivare

Ergobaby har varit pionjärer inom utvecklingen av bärselar med fokus på komfort och ergonomi i över 10 år och har under lång tid konsulterat medicinsk expertis i utvecklandet av våra populära bärselar.

Parallellt med att Ergobaby fortsätter med att förbättra existerande produkter och utveckla nya produkter, vill vi försäkra oss om att vi bibehåller vår höga kvalitetsstandard och att de nya produkterna är bekväma och ergonomiska för föräldrar och barn.

Vi har tagit hjälp av medicinsk expertis från flera kompetensområden runt om i världen för att hjälpa oss med att granska våra produkter genom hela utvecklingsprocessen och på så sätt säkerställa att vi fortsätter leverera produkter av högsta kvalitet och standard.

Våra medicinska rådgivare:

Tanya Altmann, MD, FAAP Tanya Altmann, MD, FAAP, är barnläkare utbildad vid UCLA som praktiserar i södra Kalifornien. Dr Tanya Altmann är bästsäljande författare och flitigt anlitad som konsult och föräldraexpert inom TV och underhållningsbranschen. Dr Tanya Altmann är taleskvinna för American Academy of Pediatrics som godkänts av den nationella läkarorganisationen i USA med syfte att kommunicera komplicerade medicinska frågor på ett lättförståeligt sätt.

William Sears, MD Wiliam Sears, MD har varit rådgivare till föräldrar i över 40 år. Han fick sin medicinska utbildning vid Harvard Medical School's Barnsjukhus i Boston och The Hospital for Sick Children in Toronto, som är världens största barnsjukhus. I Toronto tjänstgjorde han som vice chef på intensivårdsavdelningen för nyfödda innan han blev chef för pediatrik vid Toronto Western Hospital, ett undervisningssjukhus vid University of Toronto. Han har tjänstgjort som professor i pediatrik vid University of Toronto, University of South Carolina, University of California: Irvine med fler. Han är far till åtta barn och har tillsammans med sin fru Martha skrivit mer än 40 bästsäljande böcker och otaliga artiklar om föräldraskap med fokus på spädbarn. Han är rådgivare i flera sociala medier och hans egen webbplats AskDrSears.com är en av de mest populära webbplatserna inom hälsa och föräldraskap i USA. Dr Sears har deltagit i över 100 tv-program, bland annat 20/20, Good Morning America, Oprah, Today, Dr. Phil m fl. Dr Sears och hans fru står även bakom begreppet "babywearing" och har bidragit till att främja denna typ av nära föräldraskap.

Robert H. Cho, MDDr Robert H. Cho är ortoped inom pediatrik och klinisk biträdande professor i ortopedi vid UCLA. Han deltar aktivt i American Academy of Orthopedic Surgeons, Pediatric Orthopedic Society of North America, och Scoliosis Research Society. Han har presenterad ett antal forskningsrapporter och gjort presentationer runt om i världen kring resultatet av kirurgi på skolios och missbildningar samt förbättrad kirurgisk säkerhet och effektivitet. Dr. Cho bor i Los Angeles, Kalifornien med sin fru och två döttrar.

Howard Chilton, MD Howard Chilton, MD, är en neonatolog med över 30 år erfarenhet, nu aktiv vid Prince of Wales Hospital, Royal Hospital för kvinnor och Sydney Barnsjukhus i Australien. Innan Dr Chilton flyttade till Australien tillbringade han tid med att finslipa sina färdigheter i London, Oxford, Sydafrika, och i Denver, Colorado. Han är författare till flera böcker om barns utveckling där han ger massor av praktiska råd, och där han även på ett humoristiskt vis skriver om alla konstens regler för ett bra föräldraskap.

Elizabeth Bachner, LM, CPM, LAc Elizabeth Bachner, LM, CPM, LAc. Elizabeth har praktiserat som barnmorska i över ett decennium där hon kombinerat sin praktiska kunskap med för- och perinatal psykologi, akupunktur och kommunikation för att utbilda och inspirera kvinnor att förstå sina kroppar och förlossningserfarenheter. Med en examen i barnpsykologi från Tufts University, täcker Elizabeth hela spektrumet av familjens behov kring födelse och familjeplanering. I dag arbetar Elisabeth som barnmorska i Los Angeles vid Silver Lake Birthing Center och fungerar som expert i olika sammanhang. Elisabeths förlossningsguide GraseFull Birth Plan hittar du på BestEverBaby.com

Erica Chidi Cohen, CD, CLEC Erica Chidi Cohen, CD, CLEC. Som grundare av The Mama Circle, integrerar Erica sina kunskaper som certifierad Doula och certifierad Amningsrådgivare för att skapa ett unikt stöd för växande familjer.

Rebecca Michi, Sleep Consultant Rebecca Michi, sömnkonsult. Utbildad sömnkonsult med fokus på barn, kommer ursprungligen från England men är i dag baserad i Seattle. Rebecca brinner för att hjälpa barn och deras föräldrar med att bygga hälsosamma vanor så att de äntligen kan få lite sömn. Rebecca använder många olika milda sömnträningstekniker och använder aldrig femminutersmetoder eller liknande tekniker.

Dr Henrik Norholt, Ph.D. Dr Henrik Norholt är medlem i World Association of Infant Mental Health. Han har en doktorsexamen från LIFE fakulteten vid Köpenhamns Universitet och är bosatt i Köpenhamn, Danmark. Han har studerat effekterna av barnbärande med fokus på barns psykologiska och motoriska utveckling genom naturalistiska studier sedan 2001.