100kr* rabatt på din nästa beställning! Anmäl dig till Ergobabys nyhetsbrev här.

Att ge tillbaka

En plats där familjer kan uppfostra sina barn på ett säkert sätt, med arbetsplatser som värdesätter och stöder deras mentala, emotionella och fysiska hälsa.

Stöd under pandemin

Covid-19-donationer. Våren 2020, under de första Covid-19-avstängningarna donerade Ergobaby under en period på 4 veckor, 5 % av den totala försäljningen från sina egna onlinebutiker i Storbritannien, Tyskland och Frankrike till ett urval av sociala program, institutioner, initiativ och föreningar som särskilt tar hand om familjer och barn.

GLOBAL
Skogsstädning

År 2021 deltog vi i ett skogsstädningsevenemang och donerade bärselar till auktion i syfte att stödja ett lokalt hundhem: https://www.babytula.pl/blogs/tula-blog/sprzatamy-las

Vi ger tillbaka
Tyska DHV

Under andra halvåret 2020 donerades 3 % av all onlineförsäljning i DACH till det tyska barnmorskeförbundet (Deutscher Hebammenverband). Föreningen stödjer och ger råd till barnmorskor i Tyskland och är engagerad i att stödja flyktingfamiljer, mödrar eller gravida kvinnor. De driver bl a så kallade berättarcaféer där gravida kvinnor, unga föräldrar, barnmorskor men även alla andra generationer kan nätverka och utbyta information - om familjeliv, förlossningar och mycket mer.

Donationer av bärselar

Varje år skickar vi donationer av bärselar till olika institutioner, t.ex. barnsjukhus, bärprojekt, drogrådgivning, daghem, barnmorskor, lokala familjecenter och mycket mer på alla lokala marknader (Tyskland, Frankrike och Storbritannien). I Storbritannien har vi stött Pandas Foundation, i Tyskland organisationen Drogenhilfe Nordhessen e.V..