Att ge tillbaka

En plats där familjer kan uppfostra sina barn på ett säkert sätt, med arbetsplatser som värdesätter och stöder deras mentala, emotionella och fysiska hälsa.

HÅLLBARHET
MÅNGFALD, JÄMLIKHET OCH INTEGRATION
HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSPERSONAL
ATT GE TILLBAKA
VÅRA MEDARBETARE

Stöd till Ukraina

Förutom en penningdonation till föreningen "Slings for refugees" som hjälper flyktingar som kommer till Europa, har vi donerat sovsäckar till Kinderschutzbund, den federala föreningen för barnskyddsföreningar i Tyskland.

Initiativ till städning

Sedan 2021 är Ergobaby en sponsor och deltar i uppstädningsevenemanget "Hamburg Räumt Auf!". Kollektivt plockade vår grupp upp skräp från staden och alla deltagare hade en fantastisk tid att gå till stadens centrum med sina familjer. Dessutom har EMEA-teamet i två år donerat 5 euro till den ideella miljöorganisationen The Ocean Cleanup för varje kundomdöme som lämnats om Aerlooms bärselar. The Ocean Cleanup, en ideell organisation från Nederländerna, utvecklar innovativ teknik för att bli av med plast i haven.

Förebyggande av bröstcancer / medvetenhet om bröstcancer

Vi har inlett ett samarbete med Pink Ribbon Belgium, en förening som kämpar mot bröstcancer och stöder förebyggande av bröstcancer. EMEA-teamet är fullt engagerat i denna sak genom marknadsföring, kommunikation och har deltagit i The Pink Walk under hela oktober månad.

Håller familjerna tillsammans

Vi har utvecklat ett partnerskap med Hope and Homes for Children, en världsomspännande förening som kämpar för att stänga barnhem, hålla samman familjer och se till att varje barn har en kärleksfull och stabil familj. Vårt partnerskap med Hope and Homes for Children syftar till att öka medvetenheten om den skada som barnhemmen orsakar genom att stödja barn och föräldrar att skapa en speciell kontakt, särskilt under de första månaderna.

"Vi ger tillbaka"

Donationer av bärselar

Varje år skickar vi donationer av bärselar till olika institutioner, t.ex. barnsjukhus, bärprojekt, drogrådgivning, daghem, barnmorskor, lokala familjecenter och mycket mer på alla lokala marknader (Tyskland, Frankrike och Storbritannien). I Storbritannien har vi stött Pandas Foundation, i Tyskland organisationen Drogenhilfe Nordhessen e.V..

Läs vår rapport om varumärkets påverkan: Här